Fuskare fortsätter att härja i spelet.

Med så många spelare som Playerunknown's Battlegrounds är fuskare ofrånkomligt och antifuskverktyget BattlEye gör sitt bästa för att slänga ut de vill förstöra för andra. I januari bannade de över 1 044 000 Battlegrounds-fuskare men säger samtidigt att situationen fortsätter att eskalera.

Sedan tidigare vet vi att majoriteten av fuskarna kommer från Kina, en marknad som sett till att spelet vuxit explosionsartat. Tidigare i januari greps 120 fuskmakare i landet efter att Tencent, vilka planerar att lansera Battlegrounds på bred folk i landet, samarbetat med lokal polis.

De betalar för att fuska så de betalar garanterat för spelet fler gånger efter att de blivit bannade $$$ 05/02 Nja, men de är väl anonyma med att de fuskar kanske :) Finns ju även den klick som fuskar bara för att sabba för andra med. 05/02 Vi får se om deras nya egenutvecklade anti-fusk som går live inatt blir bra, ett arbete på längre sikt enligt dem själva. (komplement till battleeye vad jag förstått) Annars bortkopplad steam market och ping lock vore lösningen. FPP i duo och squad är... 05/02 Varför banna dem ? Skapa fusk servrar och skicka dem alla dit.. A) de vill spela men fuska för de saknar kunskap, tålamod eller skill Med ban blir resultatet a) de skapar nytt konto. b) de slutar (99% /1% ) Så VAD har man åstadkommit ? - nada... o.s.v. 05/02 Är det bara jag som känner att fuskande inte alls är ett stort problem? Jag har ca 150 timmar och har stött på fuskare (vad jag vet) någon enstaka gång. När jag kollar Death Cam så känner jag oftast att; ja, det är nog rimligt att jag dog där :) Flera... 05/02 Då handlar det om att Pubg ska inte gå att använda med Steam Market. Borde ju vara enkelt. 05/02 Ponera att man har igång ett antal instanser av PUBG och styr allesammans och med någorlunda bra vinst, det blir ju en del lootboxes och diverse equipment att sälja för riktiga pengar. Så ett fall av att kosmetiska lootboxes gör det sämre för alla :) 05/02 Och trots det är alla fuskare anonyma xD 05/02 Krävs inga "vinster" för att folk ska fuska, många fuskar bara för att vara bäst på något eller se bättre ut utåt osv. Förekommer på alla nivåer och i alla sammanhang tyvärr. 05/02 Likt CS verkar det ha uppstått en liten business på att sälja kosmektiska prylar i spelet, så det kan säkert vara en bidragande faktor. 05/02
Skicka en rättelse