Kanske redan denna vecka, och till lågt pris.

"Den första plattformsexklusiva konsolsäljaren" kallade vi Sunset Overdrive när det lanserades till Xbox One för fyra år sedan, och vi belönade det med en 4:a i betyg. Det här var innan Microsoft börjat göra sina Xbox One-spel tillgängliga också till Windows 10. Men den senaste tiden har det dykt upp en rad uppgifter som alla pekar på samma sak – Sunset Overdrive är på väg till pc.

Det senaste är att amerikanska Amazon listar spelet till pc, och att det släpps redan nu på fredag för blygsamma 20 dollar. Man uppger också att köpare får med ett par paket med extramaterial. Huruvida detta stämmer vet vi inte, och det finns inga officiella uttalanden. Men på annat håll finns saker som förstärker ryktena: granskningsorganet ESRB har satt en åldersmärkning på pc-versionen, vilket också den sydkoreanska motsvarigheten gjorde redan i våras. Slutligen har spelet synts i Steam-databasen. Emot det sista ryktet talar att Microsoft brukar hålla sina egna spel exklusiva till Microsoft Store, åtminstone inledningsvis.

Skicka en rättelse
Precis, grymt besviken hur Destiny 2 hanterades men jag hade kul den tiden jag lirade första (ska dock sägas att jag kom in sent efter 2 expansioner typ) Det finns så mycket potential som inte utnyttjas en den här typen av spel. Hoppas Anthem gör det... 15/11 Älskar spelet, verkligen ett bra humoristiskt röjarspel, på sitt eget sätt. Det var detta spel som fick mig väldigt intresserad av Spider-Man när hörde att det var Insomniac som höll på med det sistnämnda. Rätt mycket i Spider-Man känns igen från Sunset... 15/11 To each his own. Inte direkt några höjdarspel, nåt av dom, imo. 14/11 Det har gått 4 år. Det är dags. Roligt spel. Nu när Insomniac är "lediga" kan dem göra det. 14/11 Microsoft äger inte Sunset Overdrive´s IP men de äger med stor sannolikhet rättigheterna till Sunset Overdrive 1, således kan Insomniac göra en uppföljare på det här spelet med hjälp av Sony som då kommer agera utgivare. Men jag tvivlar på att merparten... 14/11 Hoppas verkligen detta rykte stämmer då jag grämer mig i att jag sålde min Xbox ONE utan att ha köpt Sunset OverDrive som verkar vara ett mysigt o färgglatt plattformsspel. O självklart vill jag ha det till Steam med dess plattforms alla olika bra funkt... 13/11 Jag gjorde det, viiket var ett av det större skälen till att jag köpte Destiny 2 till pc och inte konsol. 13/11 SO försökte vara alldeles för "edgy" för min smak, likadant var det med Watch Dogs 2. 13/11 Pungspark precis som Destiny? Vet då ingen som saknat det till PC. 13/11 Saken är den detta spelet vart en ren och skär pungspark till PC spelarna precis som ex destiny 1an. Vissa spel skriker och är solklara pc spel. Men det vägras släppas till PC bara för Windows är xbox enligt Sony typ. Jag förstår tid och optimering o... 13/11