Sedan fritt fram för pc, Xbox med flera.

Vi har sedan flera år vetat att Final Fantasy VII Remake ska släppas till Playstation 4, men nu vet vi exakt hur pass exklusiv releasen är. Spelets omslag avslöjar att det är PS-exklusivt fram till 3 mars 2021 – exakt ett år. Sedan är det fritt fram för släpp till exempelvis pc och nästa Xbox. Och vem vet? Om Square Enix nyttjar svart "Switcher"-magi kanske det till och med blir tal om Switch?

Då PS5 förväntas släppas julen 2020 skulle vi inte bli förvånade om Sony suger ut det mesta ur exklusiviteten och ger oss en nextgen-version av tidernas kanske mest efterlängtade remake.

Det enda vi vet är att Final Fantasy VII Remake släpps till Playstation 4 i mars nästa år, och att det bara är första delen av remake-sagan. Förhoppningsvis dröjer nästa del inte alltför många år.

Det gäller att läsa det finstilta.

Skicka en rättelse
Helt rätt - jag menade remasters...however, jag har än så länge inte sett någon remaster som jag tycker är värd pengarna. Visst, högre upplösning har man sett.. men det har inte direkt imponerat på mig. :) 11/12 Man måste skilja på Remaster och Remake. Remasters finns det mängder av idag då publishers släpper äldre spel med uphottad grafik samt stöd på modernare platformar för att tjäna pengar på dem en gång till. Det finns mängder av bra remasters och några... 11/12 Do it! :) Mandate Of Heaven är nog den jag återkommer mest till..har spelat det i stort sett varje år...sen release :P 11/12 Fan! Nu fick du mig att vilja starta Might and Magic när jag kommer hem från jobbet :) 11/12 Kanske - men det är att göra det lite lätt för sig :) Lite mer kärlek borde de fan kunna ge oss! :D 11/12 Där är vi lika! Tycker att en patch som tillåter högre upplösning så de passar moderna skärmar räcker i många spel. De åldras på ett helt annat sett. Tomb Raider till psx t.ex är ju nästan ospelbart medans FF6 är helt magiskt fortfarande 11/12 Nej jag vill ha mina 80tals/90tals rollspel re-released med visuals som utnyttjar min dator. Om jag vill spela pixelgrafik så spelar jag retrospel (vilket jag gör dagligen). Men att få spel som Pool Of Radiance, Ultima 1-5, Might and Magic 1-6, Wizardry... 11/12 Ok ok då förstår jag. Rpg finns de ju massor av i ”snygg” grafik om det är viktigt. Divinity och Pillars etc. Jag tycker pixelgrafik är det snyggaste (Dreggel över The Last Night <3). Även om jag gillar så är det många som tycker gameplay i ”j”rpg’s är... 11/12 Jag har aldrig gillat FF spelen :) Men med det sagt, så väntar jag fortfarande på att se vad jag anser en true remake på ett rpg. Dvs exakt gameplay utan modifieringar men med top notch grafik och ljud. :) 11/12 Låt konsoldräggen betatesta. :) 11/12