Vi skrev nyligen om Call of Duty: Vanguard-spelaren Kenji, som bevisade att han fuskade när han skulle bevisa att han inte fuskade. Nu är det dags igen, och den här gången är det pplehx, som är en spelare som klättrat upp till andraplatsen på den rankade topplistan och även streamat sina eskapader.

Men just streamandet kan möjligtvis bli vad som sätter stopp för en potentiell karriär, eftersom han under gårdagen alltså blev påkommen med att fuska. Vid ett tillfälle hackar streamen till, vilket tycks leda till att vi får en skymt av vad pplehx faktiskt ser på sin skärm – wallhacks och allt. Det skymtade bara förbi som hastigast, men vissa tittare insåg direkt vad de sett.

Pplehx erkände utan omsvep att han fuskat och försökte ursäkta sig med att han precis skaffat fusken och att han bara använde dem för att kunna spela med spelare som han ansåg ligga på hans skicklighetsnivå såväl som för att få "camos". Han lovar att aldrig fuska igen och bedyrar även att hela händelsen gjort att han fått tårar i ögonen, vilket såklart är jättetråkigt.