Efter en framgångsrik Kickstarter-kampanj släpptes Kingdom Come: Deliverance under 2018, utvecklat av tjeckiska Warhorse Studios. Det kammade hem riktigt bra betyg, även om vissa tyckte att det kändes lite otympligt och oförlåtande. Och visst fanns det en marknad för mer realistiska rollspel, utan drakar och demoner, och nu kan Warhorse fira ytterligare en milstolpe i försäljningen.

I ett inlägg på Steam skriver de att spelet har sålts i fem miljoner exemplar på samtliga plattformar. Detta firas genom att låta alla som vill tävla om att vinna ett av fem små dioraman av huvudkaraktären Henry. Det gör man genom att skriva om sitt favoritminne från spelet eller något relaterat. Mer info i inlägget.

En imponerande siffra, och då ska man även tänka på att den Switch-version av spelet som utannonserades för ett år sedan ännu inte har släppts. Vi får se hur pass nedbantad den versionen blir för att kunna drivas av den lilla konsolen, men med tanke på att de lyckades få The Witcher 3 att fungera hyfsat bra så borde det inte vara omöjligt.