#Blizzard planerar att utöka landmassan i #World of Warcraft också efter det att den andra expansionen, #Wrath of the Lich King, släpps. Chefsdesignern Tom Chilton berättade nyligen för VG247 att företaget har planer för landexpansioner och nya storyelement, utöver de som kommer ingå i Lich King. Exakt hur de ser ut berättar han dock inget om.

World of Warcraft har över tio miljoner prenumeranter världen över, vilket gör det till det överlägset populäraste MMO-spelet. Lich King är tillägg nummer två och det beräknas vara färdigt innan årets slut. Det första tilläget, #The Burning Crusade, lanserades i januari 2007.

Skillnaden mellan WoW och tex WaR är dock att PvP är redan från början tänkt att vara en stor del av spelet... Något som även var tänkt i WoW men på den punkten har Blizzard misslyckats miserabelt flera ggr om(exempel är tornen i Eastern Plaguelands ell... 12/09 *Suckar* I Min mening så har Blizzard tappat World of warcraft bollen sedan länge tillbaka, kanske inte ur ett marknads/vinst perspektiv, Men från spelar synvinkel gör de knappast ett bra jobb. World of Warcraft va som bäst före The burning crusade, när... 12/09 I expantionen kommer det en hel del ny pvp action. 12/09 hmmm har patch 3.0.1 redan kommit? Den började tanka den efter att jag slutade spela... 12/09 Okej då kan jag väl hålla med. Men som någon sade GW2 kommer bli spännande att se. 11/09 till er som undrar om grafikmotorn i WotLK.. så har jag sett massor av betaklipp med realtidsskuggor http://www.youtube.com/watch?v=CXaKOJklvsE 11/09 TACK :D denna är bäst !! hade nästan glömt av den.:) får alltid ett sug efter wow när det skrivs om nya expansioner o.s.v men men jag skall stå emot ..har fan inte tid med det ... 11/09 Fast WoW har ju tyvärr inte det där lilla extra för alla längre ;/. Jag har spelat wow ett tag nu och känner att det börjar bli dags att sluta då det verkligen inte utvecklas för 5 öre. Framför allt är Blizzard skitkassa på att leverera rolig PvP... 11/09 Förvisso, kanske sade lite för mycket men det jag trodde du menade med mer realistisk grafik var att man skulle gå mer åt riktigt _realistisk_ grafik som är proportionsriktig mm, ala DDO/Everquest mfl. Angående din sista spalt så kan jag bara säga, D3s... 11/09 Känner igen det där. Mitt tips är att göra en "lore" gubbe, förslagsvis på en RP server som du spelar med endast för att sätta dig in i historierna som questen utspelas om. Det kommer inte gå så snabbt att lira igenom men det är just det som är poängen,... 11/09
Skicka en rättelse