Misslyckas du för många gånger kan du gå vidare med en knapptryckning.

Vi har alla någon gång fastnat i ett speluppdrag som tycks omöjligt att klara. En del blir så frustrerade att de aldrig återvänder till spelet men det lär inte hända i #L.A. Noire. #Team Bondi och #Rockstar avslöjar att du kommer att ha möjligheten att skippa actionsekvenser där du dör upprepade gånger. De menar dock att eftersom titeln grundar sig i långsamt och metodiskt spelande kommer du att få uppleva större delen av storyn i alla fall.

Ge dig, annars hoppar jag över dig!

När #Nintendo började prata om nybörjarhjälp som låter dig passera svåra passager med en knapptryckning var det många som blev upprörda. Ett spels höga svårighetsgrad är ett tecken på dess kvalité, hävdade en del. Välkomnar du sådana här möjligheter eller är det onödigt?

Nu vet vi väl ändå inte riktigt hur de tänker implementera detta? För det första så tror jag inte (som också nämns i artikeln) att man kommer kunna skippa hela uppdraget utan det rör sig om kortare sekvenser som tex att storma en lagerlokal eller whatev... 28/04 1. Spela in femtio timmar dialog. 2. Implementera sekvensskipparknapp. 3. ???? 4. Profit..? 28/04 Håller med. The Truck scene i Kane and Lynch ettan, I say no more... (och det gick inte att skippa script-eventet på 30 sekunder innan, som man fick uppleva om och om och om igen). 27/04 Jeppjepp, det stämmer, Walter Bishop himself :P 27/04 Tycker spelutvecklare inte ska vara så rädda för att göra sina spel för svåra. De ska inte underskatta sina kunder. Vi är generellt smartare än vad de tror. Spel var bättre förr. Spel var svårare förr. Spel utvecklades i huvudsak till PC förr 27/04 Ja varför inte? Tycker du att det är en dålig idé, fortsätt mala tills du klarar det :) 27/04 Första gången jag kom dit höll jag på över 30 timmar med det uppdraget.. Det var helt omöjligt! tillslut lyckades jag o klara det och ni vet ju inte hur överlycklig man blev! Sen är det ett annat ställe till jag hade mycket problem med. Det var typ på... 27/04 *Gillar* inte för att jag kommer använda det på första vändan men kanske tilltalar flickvännen :) hon är inte världsbäst på spel men hon/vi har kul när vi/hon spelar så skönt om jag slipper klara något jobbigt åt henne => 27/04 Är väl bra att det finns. Får ju hoppas dom inkluderat så man får en möjlighet att sänka svårighetsgraden först om det nu visar sig vara för svårt innan man skippar sekvensen. Men låter intressant, vissa spel har ju sånna där uppdrag eller banor som bar... 27/04 Eller så är man bra på att köra bilarna och håller inte på med sånt skräp. Kom ihåg den gången jag klarade den första gången, ett av varven innehöll en centrifugmanöver (i brist på bättre ord) på två varv innan jag landade på hjulen igen och brände iväg... 27/04
Skicka en rättelse