Sidospelet Saints Row: Drive By till Xbox Live Arcade och Playstation Network är nedlagt, bekräftar THQ.

Sidotiteln #Saints Row: Drive By har lagts ned, enligt en THQ-representant. Utöver det nedlagda Xbox Live Arcade- och Playstation Network-spelet är också en 3D-begåvad version till 3DS utannonserad, men THQ "har inga kommentarer för närvarande" om statusen kring denna titel.

Men sannolikt är även Saints Row 3D alltså nedlagt. Den som är sugen på mer Saints Row får istället vänta på #Saints Row: The Third, som ska släppas i slutet av året.

Klart det finns våld i GTA. Men när det kommer till GTA4, gick dom över gränsen där spelet är tråkigt för det är för seriöst i sin verklighetsskildring. Och tack för att du kallar mig ung. :) 09/05 Nog med idiotförklaringar nu, tack. Prata spel och var glada – spel är underhållning. 09/05 Aa, för det finns inte våld i GTA, inte heller kan man spränga saker, och ingen action heller för den delen. Vilka satans puckon denna generationen av korv-finger-tjocka fjunisar det finns nu förtiden, seriöst. Iväg och bli berusade av jolt cola med er!... 09/05 Vadå, tycker man om att gå o se samma "komedishow" varenda kväll, köra en berusad datafigur hem, tvingas spela bowling och gå på dejter i ett datorspel, då kan man spela GTA. Tycker man om action, spränga saker och allmänt våld, då spelar man SR. 09/05 Kan ni inte föra en snälla dialog? Please :) 08/05 Vad är det dem säger... att smaken är som baken? Sant som fan och din kommentar luktar skit så det stänker om det. Saints Row underhållning? GAHHAHAHAHAHA! Vad fan har hänt med THQ egentligen? 08/05 Ja spel är ingen film. Om du gillar pladder kan du ju se filmen där de gör reklam för dhl, när ett mongo pratar med en badboll. 08/05 ja, pladder är för mesiga människor, jag spelar bara spel utan diaolog och story, samma sak med film, 2012 är min favvo! 08/05 SR2 är tio ggr roligare än sega gta. I gta tar det en kvart att flytta gubbe 90 grader. Dialoger som man spyr på. Action som är mesig. Saints row för dig som gillar underhållning och inte massa pladder med en seg motor. 08/05 Ingen överraskning alls. 08/05
Skicka en rättelse