Rösta fram ditt favorit-CoD!

Call of Duty: Modern Warfare släpptes i natt och de första recensionerna är positiva. Vad FZ tycker läser du nästa vecka (vi började spela med alla andra i dag). Det ger oss tid att diskutera – vilket Call of Duty är bäst? Och varför?

Gör din röst hörd i kommentarerna, och lägg din röst nedan! Friska först upp minnet med alla FZ:s Call of Duty-recensioner och betyg.

Klicka för mer information

Spel

Betyg

Call of Duty

5

Call of Duty 2

4

Call of Duty 3

4,5 (ja, vi hade halvbetyg då)

Call of Duty 4: Modern Warfare

4,5

Call of Duty: World at War

4

Call of Duty: Modern Warfare 2

5

Call of Duty: Black Ops

4

Call of Duty: Modern Warfare 3

4

Call of Duty: Black Ops 2

4

Call of Duty: Ghosts

3

Call of Duty: Advanced Warfare

3

Call of Duty: Black Ops 3

3

Call of Duty: Infinite Warfare

3

Call of Duty: WWII

3

Call of Duty: Black Ops 4

4

Skicka en rättelse
Helt klart CoD4. Storyn var så bra att jag minns några uppdrag än idag (All Ghillied Up!) och MP var makalöst. Förknippar spelet med högstadiet på ett väldigt härligt sätt också. Sen har jag även fantastiska minnen från MW2. Kompisen kom över och lanade... 27/10 Kan inte mer än hålla med. Även om jag fick Mw2 och la typ 500 timmar i Muliplayern så kan jag inte ens rekommendera spelet. Va som sagt där Dedikerade servrar försvann. Du gick från att va en soldat bland många till att bli en superhjälte. Storyn va... 27/10 Fyran var bäst. World at War får en hedersplacering för att det var första spelet med Nazi Zombies, vilket var sjukt roligt. MW2 slopade dedikerade servrar vilket fick mig att skippa spelet helt, och var enligt mig början på nedgången med ännu större... 27/10 Föredrar helt klart när krigsspel baseras på verkliga krig och slag. Hade garanterat köpt det senaste CoD om det, liksom Medal of Honor (2010), utspelat sig i Afghanistan istället för någon påhittad halvmesyr. Spelar fortfarande hyggligt regelbundet de... 27/10 Ehh spelen är värda mer än 300kr, de är tom billigare än på 90-talet generellt (i förhållande till då såklart). Ja pc-spelen har gått upp, men inte så konstigt på 20 år. Faktiskt förvånad att de inte är dyrare i butik i Sverige med tanke på vår kassa... 26/10 Fast det senaste spelet är inte ens ett valbart alternativ... 26/10 Kanske lite fel tillfälle att dra en poll samma dag som senaste spelet släpps, har spelet varit ute tillräckligt länge för att man ska kunna avgöra vilket som är bäst? Mw2 har jag absolut haft mest roligt i, så det får bli mitt svar. 26/10 Första Call of Duty var bra för sin tid, spelade MYCKET multiplayer i det, CoD2 var också ok. CoD MW hade grym single player... lirade aldrig MP. 26/10 Shit, då är jag gammal.. skitgammal och dum. :-D 25/10 CoD:MW2 om det hade haft dedikerade servrar och något sätt att kicka/banna fuskare, isåfall hade jag nog spelat det än idag. 25/10