Efter många om och men har Planetside 2 äntrat sin stängda beta. Gamescom-filmen vill att du, just du, ansöker till betan, varefter tålamod och dylikt spelar väldigt stor roll.

Efter flera förseningar drog #Planetside 2-betan igång förra måndagen, och #SOE vill att fler ska delta. Detta poängterar de friskt med hjälp av den nya Gamescom-rullen med det fiffiga namnet "Take the Power – Sign up for Beta now!". Eller fånigt, då det fortfarande är SOE som har all power att tala om. Har du fått möjlighet att prova på spelet ännu?

Free-to-play-pangaren är tänkt att släppas senare i höst, och kommer även infinna sig i Steams free-to-play-utbud.

Var du ansöker? På officiella sajten.

Jopp. Kan ju även tillägga detta för alla som tror att det bara skulle vara något slags demo-trams. Källa: Higby himself @ planet-universe forum (http://www.planetside-universe.com/showthread.php?t=44966) 17/08 Gött mos, lyckades få tag på en betanyckel på facebook. 17/08 De kanske även vill välja och vraka mellan ansökningarna eftersom man uppger sin dator-spec. 16/08 Ja det kan verka konstigt att annonsera efter mer beta testare även om det redan finns många som inte kommit in. Men de kanske inte vill ta in enskilda testare utan ett stort pack testare samtidigt. 10 000 i taget kanske? Eller så kanske de vill kunna... 16/08 Problemet är att folk inte fattar att betat kommer växa och att folk kommer in i vågor. Folk klagar istället för att ta sig tiden att läsa på hur det hela är planerat. Det är korkat. 16/08 Så man får bara locka folk till en beta som är igång och rullar redan, där de som signar kan hoppa in och lira direkt? Förstår inte riktigt logiken.. Det är väl klart att de försöker locka folk så de kan plocka in ett stort lass sen när det väl behövs..... 16/08 Öppna några hundra servrar och kör OPEN beta i stället så får ni feedback så det räcker och blir över .. ;) 16/08 Nu var det ju inte riktigt det som det handlade om.. Hur många som helst som inte har kommit in på betan, men ändå så envisas de med att göra en film om att de vill ha fler beta-testare? Men av de senaste kommentarerna att döma så verkar det vara så att... 16/08 Tycker det är lite fel att klaga på att man inte kommer in betan till ett spel som kommer vara gratis att spela när det kommer ut. Jag varit signad till att komma in i betan länge nu men inte kommit in än. Lite synd men jag vet att jag kommer få spela... 16/08 Enligt min åsikt borde dom börja invita å det vildaste så dom får lite feedback, för det ser inte särskilt kul ut.. Dom ser ut att behöva all hjälp dom kan få.. 16/08
Skicka en rättelse