Att recensera mmo-spel är alltid knepigt. Det ska gå hyfsat snabbt att ta in så pass många aspekter av spelet att det går att sätta ett betyg. Vilket vi gjorde ungefär en månad efter släppet av #World of Warcraft: Legion i somras.

Sedan dess har expansionen polerats ytterligare och fått mer material. Men framförallt har spelarna hunnit undersöka Broken Isles ordentligt och kunnat vaska fram både brister och förtjänster som helt enkelt inte går att upptäcka i nära anslutning till lanseringen.

Det har nu gått ungefär fyra månader sedan Legion släpptes och därför ställer vi frågan: hur bra är egentligen World of Warcrafts sjätte expansion? Sätt ditt betyg på upplevelsen nedanför och motivera gärna i kommentarerna.

Skicka en rättelse
Offspec unfriendly är inte riktigt ett problem på samma sätt då artifact knowledge gör att du samlar poäng skitfort. Att det är alt unfriendly är ett problem dock - men det fixas i 7.1.5 som kommer snart, där görs det så att du kan köpa artifact knowled... 26/12 Jag vert precis vad du menar men "rotationen" är större än så. Generellt får du inte en fraktion mer än 2-3 gånger och det finns gott om world quests under den tiden och du har större val än så dessutom om det är wardens till exempel. Gör du dem i Valaj... 25/12 Om du inte spelat spelet så finns det en massa world quests i slutet och efter du gjort 4 daily quests for en faction får du en kista. Alla quests och bossar är bara X antal quests i rotation så under en veckas tid får du göra exakt samma quest 2-3 gång... 25/12 Tycker de var rätt modiga med Legion. En massvis med aktiviteter man själv kan bestämma hur mycket man vill göra. Givetvis tycker folk som inte kan bestämma själva att det blir en grind då man gör precis allt som går att göra... det behöver man ju inte... 25/12 Ja jo så är det. Lär väl aldrig komma något bra mmo igen. Wow var absolut bra haft några riktigt bra kul år i det. Bara nu behövs något nytt. När man loggade in i senaste expansion fanns ingen känsla kvar tyvärr tyckte de låst klasser mer till precis... 25/12 Problemet är väl att det sannolikt är lika svårt att göra ett nytt wow som det är för andra tillverkare att göra ett nytt wow utan att det är wow (trots att man vill att det ska vara det). Man har en kassako som ännu drar in ett mindre lands BNP och att... 25/12 Personligen så tycker jag verkligen wows tid är förbi de borde lägga ner göra det free 2 play o minska sevrar o fokusera på ett nytt mmo. 12 år är en bra tid men det e uråldrigt o de kör samma skit om och om igen. nya expansionen är förra bara lite nya... 25/12 Du kan ju omöjligt sett allt på 2-4 veckor, finns stora raids som kräver hög ilevel och sen så har alla raids inte släppts ännu då nästa kommer i början av 2017. 25/12 Jag vet inte vilka dailys du syftar på och framförallt vet jag inte hur det skiljer sig från hela tidigare spelet eller andra MMORPG-spel. 25/12 Fantastisk expansion, en hel del nyheter som är svåra att vänja sig vid men som jag nu anser borde petas in i hela världen. Skalande svårighetsgrad även i början vore intressant. Om något så känner jag att man ändå saknar känslan av nån längst upp i top... 25/12