Förhör dina måltavlor i ett Shadow of Mordor-doftande nemesissystem.

Betrayal kan vara den största expansionen hittills till evighetsspelet Path of Exile. Den massiva uppdateringen omarbetar gammalt innehåll samtidigt som den introducerar en rad nyheter. Däribland en mystisk organisation som ska tillintetgöras genom att jaga och hitta medlemmar ur gruppens fyra falanger. Men du behöver inte döda dem, utan kan istället förhöra dem för att lära dig mer om organisationens struktur.

I grund och botten påminner det om nemesissystemet från Shadow of Mordor och jag är liksom Calle förtjust i att fler utvecklare fått upp ögonen för systemet. Det verkar dessutom gå hem hos publiken – Path of Exile har slagit nytt spelarrekord sedan expansionen släpptes. Betrayal är live på pc och förväntas släppas till Xbox one på måndag. En eventuell release på Playstation 4 är troligen att vänta någon gång under februari när basspelet väl är släppt.

Tack till HerrB, JanA för detta #nyhetstips!
Sorry för sent svar... Beror på vad du helst gör i spelet. Vill du ta dig genom storyn och köra "maps" smidigt och utan några större krav på investering av tid och energi rekommenderar jag Templar Heirophant (Arc totems) eller Shadow Saboteur (Arc traps... 11/12 Raderade käbbel, skärp er. 11/12 Tackar :-) 10/12 Har de bytt ut det urtråkiga passiva skillträdet än? Annars är det ju helt ointressant. 10/12 Med tanke på att Path of Exile var spelabart en månad innan Diablo 3 med den stängda betan som man kunde köpa i april 2012. Så är de väl i så fall Diablo 3 som är en uppföljare. 10/12 Tackar! Skall kolla in Discorden vid tillfälle. Vad för en klass bör man starta med om man som jag bara vill köra solo? 09/12 Vad är det här för ett spel egentligen? Evighetsprojekt? Grinda? Jag försöker läsa mig till det och titta på trailers men får aldrig något grepp om det. 09/12 @Ravenknight @Comstedt @Nehcrom (och alla andra som läser i samma situation), jag har spelat oräkneliga timmar PoE och hjälper mer än gärna till med att svara på frågor eller förklara om det är nått som är otydligt. Forumet, PMs, eller GeekGaming discor... 09/12 Förspker verkligen att komma in i PoE har inte roligt än men får väl grinda på se om det blir bättre. 09/12 Säkert lagt 100 timmar + i PoE men någon Diablo uppföljare är det verkligen inte, till Diablo 3 möjligtvis men Diablo 2 bitch please som de säger! :P Otroligt tråkigt skillträd och ingen av klasserna känns direkt unika och grafiken är inget men hurrar... 09/12
Skicka en rättelse