Terminator: Resistance kom för ganska exakt två år sedan och nådde, enligt mig, inte riktigt hela vägen fram. Grym atmosfär och sann kärlek för källmaterialet sinkades av dålig AI (kom igen nu, Skynet) och fiender som snabbt upphörde att vara ett hot. Många uppskattade dock spelet betydligt mer, och de lär glädjas åt att en DLC-kampanj är på väg.

Detta DLC går under namnet Annihilation Line och utspelar sig mitt i originalspelets kampanj. Det råder total tystnad från den civila utposten Northridge, och protagonisten Jacob Rivers får order från John Connor att undersöka vad som hänt. Tillsammans med Kyle Reese måste man därför ta sig bakom "the annihilation line".

Den nya kampanjen är runt fyra timmar lång och ger oss en inblick i hur Kyle Reese blev den man som till slut skickades tillbaka i tiden för att rädda Sarah Connor. Det utlovas nya vapen och dessutom nya fiender, som T-600 och HK Centurion. Grafiken ska dra nytta av Playstation 5:s hårdvara, och äger man Playstation 4-versionen kan man uppgradera gratis. PC-versionen har i sin tur berikats med uppskalningstekniken FSR.

DLC:t släpps den 10 december på båda plattformarna.