Intresset kring mini-varianter av retrokonsoler tycks aldrig sina och i början av månaden snackades det i forumet om vilka spel vi helst skulle vilja se till en kommande N64 Mini. Eftersom vi ännu inte har hört något konkret från Nintendo har vi helt enkelt fått nöja oss med att spekulera.

Som bekant är Twitter och Reddit ofta platser vi får höra framtida avslöjanden först. Ibland visar det sig stämma och ibland handlar det om utstuderade spratt. Bilderna nedan kommer hur som helst från Twitter-kontot Nacho & Pistachio och ska föreställa en N64 Mini.

Huruvida det handlar om ambitiösa 3D-renderingar eller inte låter jag vara osagt, men de är åtminstone rikt detaljerade. Självklart kan det också handla om officiella 3D-renderingar som är mycket vanligt förekommande i marknadsföringssyften, men att N64 Mini skulle se ut som en... ja, Nintendo 64, skulle väl knappast överraska någon.

Tanken att vi kanske får en repris av kampen mellan Nintendo 64 och Playstation i miniformat under 2018 är förstås lite kittlande, men oavsett vilka minnen det skulle riva upp kan Nintendofans trösta sig med att Final Fantasy VII även kommer till Switch nästa år.