Fejk eller ej?

Intresset kring mini-varianter av retrokonsoler tycks aldrig sina och i början av månaden snackades det i forumet om vilka spel vi helst skulle vilja se till en kommande N64 Mini. Eftersom vi ännu inte har hört något konkret från Nintendo har vi helt enkelt fått nöja oss med att spekulera.

Som bekant är Twitter och Reddit ofta platser vi får höra framtida avslöjanden först. Ibland visar det sig stämma och ibland handlar det om utstuderade spratt. Bilderna nedan kommer hur som helst från Twitter-kontot Nacho & Pistachio och ska föreställa en N64 Mini.

Huruvida det handlar om ambitiösa 3D-renderingar eller inte låter jag vara osagt, men de är åtminstone rikt detaljerade. Självklart kan det också handla om officiella 3D-renderingar som är mycket vanligt förekommande i marknadsföringssyften, men att N64 Mini skulle se ut som en... ja, Nintendo 64, skulle väl knappast överraska någon.

Tanken att vi kanske får en repris av kampen mellan Nintendo 64 och Playstation i miniformat under 2018 är förstås lite kittlande, men oavsett vilka minnen det skulle riva upp kan Nintendofans trösta sig med att Final Fantasy VII även kommer till Switch nästa år.

Jag har precis läst att det finns de som påstår att dessa bilder är falska eftersom bokstäverna på Nintendo 64 är vita istället för grå. Nu kommer min fråga, om bilderna är falska. Varför byta färg på bokstäverna på loggan? Det låter helt obegripligt... 16/10 Det som exempelvis kom på SNES Classic Mini som var utvecklat av Rare är Donkey Kong Country. Där har inte Microsoft något att säga till om eftersom Nintendo äger rättigheterna till Donkey Kong. Men som jag skrev och tror idag är att det finns ändå en... 15/10 Jo de e väl de som är de bittra fast andra titlar från Rare kom ju till SNES? 15/10 Bond lär ju dock inte släppas till N64 mini pga svårt att få till rättigheterna till spelet som jag tror Microsoft sitter på i och med att de äger Rare? 15/10 Hehe, ja, växte man upp med bra N64-spel så gjorde man! :D Dessa har ju multiplayer, vilket gjorde spelen legendariska på sin tid! Ja, det vore fantastiskt om man kunde få in sina egna Pokémon i det spelet via Gameboy Transfer Pak. Singleplayer-spel som... 15/10 Tror de blir en liten paus efter Gamecube :) Själv har jag bara erfarenhet till N64, GC blev aldrig intressant i vårt hem då PSX dök upp. Tror min lillebror kom över ett GC efter nåt år då han sakna nån titel eller hur de var. Så för egen del så är egen... 15/10 Tycker dessa minikonsoler släpps alldeles för snabbt. Snart är vi inne på switch mini och hur ska det se ut? 15/10 Det beror ju på vem man frågar. Frågar du mig som inte har en vanlig tv att spela min Nintendo 64 på utan är i behov av konsoler med Hdmi så är detta något av det bästa som kan hända. Sen även om jag skulle ha haft en vanlig tv så skulle jag ha velat... 15/10 Ja, det stämmer ju men den största bekräftelsen från en källa inom Nintendo kom ju bara 3 månader innan konsolen avslöjades i juni 2017. När det gäller Nintendo 64 Classic Mini så fick vi den första ledtråden förra året när Nintendo i Europa hade lagt... 15/10 Läser denna tråden.... https://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/024/183/500pxShopped.jpg?1318992465 :D 14/10
Skicka en rättelse