En sajt med en räknare och morsekod har öppnat. Fallout 4 kan vara på väg att avslöjas.

Sajten thesurvivor2299.com har slagit upp portarna för att blotta sitt rika innehåll för omvärlden – en räknare som tickar ner samt ett meddelande som framförs med morsekod.

Det är i sig inget att hetsa upp sig över, om det inte vore för att domänregistreringsdatabasen WHOIS listat ägarna som #ZeniMax Media, som i sin tur äger #Fallout 3-utvecklarna #Bethesda Softworks. Intrigen tätnar!

Det finns ytterligare ett par tydliga tecken på att Fallout 4 är i görningen. #Fallout 3 och #Fallout: New Vegas utspelades 2277 respektive 2281, så ett Fallout 4 sisådär 20 år senare passar fint in i kronologin. Och namnet The Survivor följer namntraditionen för hvuudpersonerna, som tidigare kallats The Courier, The Vault Dweller och The Chosen, för att ta ett par exempel. Huruvida överlevaren fått sitt namn från Fallout 3 eller New Vegas låter vi vara osagt.

Samtidigt är det något som inte riktigt stämmer. Sajten har registrerats av ett företag i Polen som inte är samma företag som Zenimax brukar använda. Kanske är det något helt annat företag bakom sajten, eller är det bara en bluff?

Räknaren har tickat färdigt den 11 december. Då får vi veta vad det handlar om.

Källor: Gameinformer och Vg247

Spelade tyvärr (TYVÄRR) inte de första spelen.. För jag fullkomligt älskar Fallout 3 och New Vegas! Förhoppningarna på en uppföljare är skyhöga! Väldigt varierande åsikter om spelen bland folk märker jag.. Ångrar som tusan att jag inte lirade de första... 19/11 LÄNGTAR:up: 18/11 Tycker helt tvärt om :P F3 var snyggt grafiskt sätt men det var allt. Inte det minsta genomtänkt design som gav en trovärdig värld. Ingen förklaringen på hur folk kunde överleva o s v. Det fick man i F:NV, en mycket mer trovärdig värld vilket i mina ögo... 17/11 Fallout 3 var det coolaste singleplayer jag spelat. Sån känsla :) 17/11 Dunno. Man brukar märka att spel inte är gjorda för SP när det är gjort med co-up in mind... 16/11 Vore trevligt ifall de gick tillbaks till rötterna istället för att fortsätta på barnspelsstigen... Men det kommer antagligen aldrig hända. 16/11 Vore trevligt att se co-op upp till x antal spelare så man kan vara en grupp som springer runt :) 16/11 Förstår ju vad du menar men sen så är du ju inte tvingad till att lira Co-op om du inte vill . Tror ändå att dom hade vunnit på att har med det alternativet men det är ju bara vad jag tycker / tror =) . 16/11 Själv tänker jag inte hypa innan Utvecklaren själv bekräftar och börjar visa bilder och gameplay. Är helt enkelt för vagt nu. 16/11 Vet inte om det bara är jag? Men jag föredrog Fallout 3 före New Vegas. Mest för atmosfären dom lyckades skapa i 3:an. Jag gillar verkligen humorn och den där känslan av 40-50-tal möter framtidens apokalyps. Förvisso är det lite så med i New Vegas med... 16/11
Skicka en rättelse