Butiksägaren verkar nöjd, ger mig pengar och berättar att jag fått sparken. Nu ska jag göra ett annat jobb, tydligen. Jag ska möta en man mitt ute i öknen, för att sedan ge honom ett mystiskt paket. Jag ställer inga frågor. Jag behöver pengarna. Jag måste till Vegas.

På väg genom öknen börjar ett gäng jätteskorpioner jaga mig, men jag bryr mig knappt om sådant längre. Ödemarken har gjort mig tålig. Detsamma kan jag inte säga om mannen som ska möta mig. När jag ser honom sitter han på marken och gnyr. Jag försöker prata med honom men tänker plötsligt ”Strange man is fleeing”, vänder mig om och ser jätteskorpionerna komma mot oss.

Jag och ”Strange man” får panik och springer därifrån. Vi flyr för våra liv, sida vid sida, rakt igenom öknen. Då inser jag att jag inte har några kläder på mig! Jag måste ha glömt att sätta på mig mina vanliga efter att jag lämnade tillbaka mina arbetskläder. ”Strange man” bryr sig dock inte. Han är klar med sitt flyende, tar paketet och skickar tillbaka mig till vapenbutiken.

Ögonblicket då det slog mig.

Nu vill de att jag ska utföra ett uppdrag som verkar involvera våld, så jag betackar mig och går därifrån.

På samma gata ligger Atomic Wrangler Casino, och trots att det verkar vara en sylta av tveksam karaktär så går jag in för att fråga om de har något jobb till mig. Jag blir mycket obekväm när jag kommer in, det här är en plats som jag inte är van vid. Det gäller att play it cool, att inte dra någon uppmärksamhet till sig, tänker jag när jag långsamt går fram till kvinnan som står på andra sidan bardisken. Men sedan råkar jag misstag gå upp och ställa mig på bardisken istället för att världsvant luta mig mot den. Och då inser jag att jag fortfarande inte har några kläder på mig.

Ögonblicket då det återigen slog mig.

Om kvinnan bakom disken är förvånad så visar hon det inte. Istället ger hon mig diverse småjobb – driva in pengar, leta upp sexrobotar – tills jag slutligen har de 2000 kapsyler som jag behöver. Nu kan ingenting stoppa mig! Nu är jag så gott som inne i staden som är ett paradis för alla oss vanliga, strävsamma medelsvenssons!

Vegas, här kommer jag!