Rösta fram ditt favoritspel!

Då var vi här igen, mitt i vad som med lite god vilja kan kallas sommar. Halva året är förbi och en hel drös med spel har passerat våra skärmar. Det har blivit dags att blicka bakåt och rannsaka spelskörden. Vilket spel har egentligen varit bäst i år?

Nedan kan du friska upp minnet med länkar till alla spel som vi hittills har recenserat i år. Sen kan du rösta på din favorit. Om ungefär en vecka sammanställs rösterna och vi korar vinnaren av första halvan av spelåret!

Listan är ordnad efter publiceringsdatum.

Gravity Rush 2
Resident Evil 7: Biohazard
Imprint-X
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
Yakuza 0
Poochy & Yoshi's Woolly World
Ni-Oh
Sniper Elite 4
A House of Many Doors
For Honor

Horizon Zero Dawn
Halo Wars 2
The Hunter: Call of the Wild
Night in the Woods
Torment: Tides of Numenera
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
1-2 Switch
Nier: Automata
Ghost Recon: Wildlands
Lego Worlds
Snipperclips: Cut it Out, Together

Mass Effect: Andromeda
Flatout 4: Total Insanity
Vikings: Wolf of Midgar
I Am Setsuna
The Walking Dead: Above the Law
Thimbleweed Park
Persona 5
Yooka-Laylee
Full Throttle Remastered

The Signal from Tölva
Planescape: Torment: Enhanced Edition
Guardians of the Galaxy: Tangled Up in Blue
Warhammer 40,000: Dawn of War III
Little Nightmares
Syberia 3
The Walking Dead: Thicker Than Water
Sniper: Ghost Warrior 3
Expeditions: Viking
Outlast 2
Dragon Quest Heroes II
Mario Kart 8 Deluxe
Prey
Strafe
Farpoint
Injustice 2
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Impact Winter
The Surge
Steel Division: Normandy 44
Minecraft (Switch)
Friday the 13th: The Game
Tekken 7
Rime
The Walking Dead: From the Gallows
Dirt 4
Wipeout Omega Collection

Arms
Get Even
Valkyria Revolution
Micro Machines World Series
Diablo III: Rise of the Necromancer
Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Notera att det går att rösta på flera alternativ. Alla spelen fick inte plats i omröstningen nedan, så vi tvingade bort några av de mindre titlarna. Hittar du inte din favorit – rösta på "annat alternativ" och skriv titeln i kommentarerna.

Någon som testat Micro Machines? Är det i närheten av MM2 eller ens v3? 21/07 Jepp, necro vara däremot bara en klass i princip och en jävligt tråkig klass också p.g.a. hur sjukt OP den är just nu. Witcher 3 la till en riktig expansion som la till 10-20h spel och ja, den blev ju Game of the year utav många :P. D3 dlc'n borde inte... 20/07 Är ett start fan av rogue like/light spel så Dead Cells har varit det perfekta spelet för mig och får därför min röst även om det bara är early access. Sänkte 300h i binding of isaac och är påväg åt det hållet med Dead Cells också! 20/07 Måste ju vara 1-2 Switch! ;D Nej skämt och sido, sätter min pinne på Farpoint! :) 20/07 Resident evil 7 var årets överraskning. Men spelet jag blivit mest imponerad av i år är ett spel jag missade förra året och precis skaffade. Titanfall 2, bästa multi-player upplevelsen jag haft på länge. En bubblare som inte är färdig ännu är PUBG, det... 20/07 Horizon zero dawn utan tvekan två zelda. Måste säga detta året har varit riktigt dåligt hittils för pc blir väl ett sådant mellanår där pc får bara bra indie titlar och flum spel någon uppstickare väl, Flesta kommer q1 2018 eller slutet utav 2017. 20/07 Expidition Vikings, som man av någon anledning inte kunde rösta på... 20/07 Definitivt en av årets höjdarspel! Makalöst bra på authentic-nivån. :) 20/07 Hehe sånt händer. Ser fram emot artikeln! :) 19/07 Ah, hittade den nu. Men den dök inte alls upp när jag sökte innan jag gjorde den här omröstningen. Kan hålla med om att det blir dumt med två omröstningar, men samtidigt listar den här fler spel och ska sammanfattas med en uppföljningsartikel (en toppli... 19/07
Skicka en rättelse